Γκάλης: «Ο Ιωαννίδης ήταν αδερφός μου»

Συγκινημένος και βουρκωμένος ο Νίκος Γκάλης μίλησε για τον μεγάλο Γιάννη Ιωαννίδη και τα όσα έζησαν μαζί με την συνύπαρξή τους στον Άρη

Γκάλης: «Ο Ιωαννίδης ήταν αδερφός μου»

Εμφανώς συγκινημένος Νίκος Γκάλης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το Αλεξάνδρειο, όπου σύσσωμη η οικογένεια του Άρη έσπευσε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο «γκάνγκστερ», που διέπρεψε με τον Άρη υπό τις οδηγίες του «Ξανθού», βρέθηκε στο Παλέ ώστε να αποχαιρετήσει τον παλιό του συνεργάτη και «αδερφό του», όπως τον χαρακτήρισε.

«Είναι μεγάλη η συγκίνηση. Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω τον Γιάννη με μία κουβέντα, θα έλεγα ότι ήταν άντρας. Ό,τι είχε να σου πει στο έλεγε απευθείας στο πρόσωπό σου.

Είχε όραμα από μικρό παιδί να κάνει τον Άρη μεγάλη ομάδα και το κατάφερε. Τον είχα σαν μεγάλο αδερφό. Έβαζε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος.

Είναι δύσκολη μέρα και για εμένα και για όλους τους Αρειανούς. Θέλω να ευχηθώ συλλυπητήρια, στην οικογένειά του. Ήταν δάσκαλος, μας έδινε πολλές συμβουλές. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές μαζί, πολλές χαρές και πολύ λίγες λύπες.

Είναι αλήθεια, ούτε εγώ, ούτε εκείνος μπορούσαμε την ήττα. Μπορεί μερικοί να τον κατηγορούσαν για τον τρόπο του, αλλά όπως σας είπα ήταν ευθύς και αυτό το σεβόμουν», είπε ο Γκάλης σε όσους δημοσιογράφους βρίσκονταν εκεί.