«Έκλαψε» η Θεσσαλονίκη για τον Ιωαννίδη

Πλήθος κόσμου περίμενε τον «Ξανθό» στο Αλεξάνδρειο για να τον αποχαιρετήσει. Συγκλόνισε ο Νίκος Γκάλης, που μαζί με τους βετεράνους του Άρη κρατούσαν τα κύπελλα που κατέκτησε ο θρυλικός κόουτς

«Έκλαψε» η Θεσσαλονίκη για τον Ιωαννίδη

«Ράγισαν καρδιές» στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, νωρίς το απόγευμα όταν η σορός του μεγάλου Γιάννη Ιωαννίδη έφτασε στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε με τον Άρη.

Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, αλλά και του μπάσκετ είχαν συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς αναμένοντας τον «Ξανθό» του ελληνικού αθλητισμού με τον Νίκο Γκάλη προεξάρχοντα, αλλά και σύσσωμη την νυν ομάδα μπάσκετ, όλη την διοίκηση του συλλόγου, απλούς φιλάθλους, αλλά και τον ευρωπαίο επίτροπο Μαργαρίτη Σχοινά.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή, όπου οι βετεράνοι παίκτες του Άρη μαζί με τον Νίκο Γκάλη πήραν στα χέρια τους τα κύπελλα, τους τίτλους και τα μετάλλια που είχε κατακτήσει ο Άρης υπό την καθοδήγηση του θρυλικού κόουτς και τα πήγαν στη σορό του.

Ο σούπερ Νικ συγκλόνισε βάζοντας τα κλάματα στη θέα του φερέτρου, που είχε καλυφθεί με την σημαία του συλλόγου, ενώ γύρω τους την ατμόσφαιρα δονούσαν συνθήματα από τους φιλάθλους.

Θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία και ταφή του στις 17:00 στα κοιμητήρια Θέρμης, όπου θα οδηγηθεί με πομπή όλων των φίλων του για το τελευταίο «αντίο». Χθες, στον Άγιο Ιωάννη Βούλας στην Αθήνα, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για όσους δεν θα μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία, στη Θεσσαλονίκη.