Έντι Τζόνσον: «Η μαύρη γάτα τριγύριζε και ο Ιωαννίδης φώναξε "τελειώσαμε"»

Περιστατικό με μαύρη γάτα που έφερε σε προπόνηση του Ολυμπιακού με τον Γιάννη Ιωαννίδη αποκάλυψε ο Έντι Τζόνσον.

Έντι Τζόνσον: «Η μαύρη γάτα τριγύριζε και ο Ιωαννίδης φώναξε "τελειώσαμε"»

Για τον προπονητή που τον αναγέννησε μίλησε σε podcast στις ΗΠΑ η παλιά δόξα του Ολυμπιακού της εποχής Ιωαννίδη, Έντι Τζόνσον.

Ο Αμερικανός σουτέρ τόνισε τις ιδιοτροπίες του προπονητή του αποκαλύπτοντας όχι ένα αλλά δύο σκηνικά που μία μαύρη γάτα έκανε τον «Ξανθό» να ακυρώσει προπόνηση.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε μπει σε ένα λεωφορείο για να πάμε σε έναν αγώνα και είχαμε κάνει ήδη μία ώρα. Ήμουν πάντα στις πρώτες θέσεις. Είδαμε μία μαύρη γάτα να περνάει το δρόμο. Και ο κόουτς δεν άφησε το λεωφορείο να πάει από εκείνο τον δρόμο. Ζήτησε από τον οδηγό να αλλάξει δρόμο και κάναμε άλλα 35 λεπτά για να φτάσουμε στον προορισμό μας», είπε και συνέχισε: «Μία εβδομάδα μετά, έξω από το σπίτι μου υπήρχαν πολλές γάτες. Έπιασα μία μαύρη γάτα -δεν ήθελα να κάνω και προπόνηση- και την πήρα μαζί μου στο γήπεδο. Την άφησα ελεύθερη και είπα στους συμπαίκτες μου ότι "σήμερα έχουμε ρεπό". Η γάτα τριγύριζε, την είδε ο Ιωαννίδης και φώναξε "τελειώσαμε"! Δεν του το είχα πει, παρά μόνο όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Ένας υπέροχος προπονητής, θα μας λείψει».