Γιαννάκης για Ιωαννίδη: «Εκείνος εισηγήθηκε τη μεταγραφή μου στον Άρη, πίστεψε σε εμένα»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ιωαννίδη, τον προπονητή με τον οποίο μεγαλούργησαν στην ομάδα του Άρη τη δεκαετία του '80.

Γιαννάκης για Ιωαννίδη: «Εκείνος εισηγήθηκε τη μεταγραφή μου στον Άρη, πίστεψε σε εμένα»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεργάστηκε για αρκετά χρόνια με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Με τοποθέτησή του αποχαιρέτησε τον επί σειρά ετών προπονητή του στον Άρη: «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή να αποχαιρετάς ανθρώπους με τους οποίους έχεις ζήσει μερικά από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής σου.

Ήταν εκείνος που εισηγήθηκε τη μεταγραφή μου στον Άρη, πίστεψε σε εμένα και όλοι μαζί δημιουργήσαμε κάτι που έμεινε στην ιστορία γιατί άλλαξε τα δεδομένα της εποχής στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο Γιάννης Ιωαννίδης υπήρξε ένας ξεχωριστός άνθρωπος και προπονητής, που έγραψε τη δική του ιστορία στο μπάσκετ. Παθιασμένος με το παιχνίδι, ασυμβίβαστος με την ήττα, άφησε το δικό του στίγμα και συνέβαλε τα μέγιστα στην εκτόξευση της δημοτικότητας του μπάσκετ.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ειδικά στην σύζυγό του, την Γιούλα και την κόρη τους. Coach ευχαριστούμε για όλα. Καλό σου ταξίδι, να είσαι καλά εκεί που πας».