Κασελάκης: «Θέλουμε να βγάλουμε καλή εικόνα - Πρότυπο για όλους ο Σπανούλης»

Ψηλά έθεσε τον πήχη ο Λεωνίδας Κασελάκης μιλώντας ενόψει της νέα σεζόν του Περιστερίου.

Κασελάκης: «Θέλουμε να βγάλουμε καλή εικόνα - Πρότυπο για όλους ο Σπανούλης»

Για την νέα σεζόν του Περιστερίου μίλησε στο πλαίσιο της Media Day ο Λεωνίδας Κασελάκης.

«Να ευχηθώ υγεία. Είναι πολύ σημαντικό για όλους να είναι υγιείς», είπε αρχικά ο αρχηγός της ομάδας και τόνισε πως «νιώθουμε ανυπομονησία και ανυπομονούμε να βγάλουμε τη δουλειά στο γήπεδο. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε να βγάλουμε καλή εικόνα στο παρκέ. Η περσινή σεζόν έχει περάσει στα βιβλία. Κάθε μέρα πρέπει να βάζουμε στόχο να γινόμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε τα λάθη μας και κρατάμε τα θετικά στο παιχνίδι μας. Η σεζόν είναι μεγάλη έχουμε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη οπότε πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κοιτάμε κάθε αγώνα», προσέθεσε.

«Προφανώς θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μας αρέσουν 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Δίνουμε 6 τελικούς και θέλουμε να κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το βάθος που έχουμε και η αθλητικότητα είναι στα στοιχεία που μας κάνουν καλύτερους από πέρυσι.

Ο κόουτς Σπανούλης δεν αφήνει ούτε μία μέρα να πάει χαμένη, θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε και επειδή δεν έχει κάνει τίποτα τυχαία στη ζωή του είναι πρότυπο για όλους να πετύχουμε τους στόχους μας», κατέληξε.