Αγγελόπουλοι: «Στόχος όλοι oι Ελληνικοί τίτλοι και να πάμε στο F4 να διεκδικήσουμε ότι μας άξιζε»

Ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μετά την κατάκτηση του πρώτο τίτλου της σεζόν 2023-24 οριοθέτησαν ως στόχο του Ολυμπιακού την κατάκτηση όλων των εγχώριων τροπαίων αλλά και την επιστροφή στο Final 4 για να διεκδικήσουν οι «ερυθρόλευκοι» ότι άξιζαν «τα τελευταία δύο χρόνια»

Αγγελόπουλοι: «Στόχος όλοι oι Ελληνικοί τίτλοι και να πάμε στο F4 να διεκδικήσουμε ότι μας άξιζε»

Έμπλεοι χαράς και περηφάνιας μίλησαν στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Super Cup, επί του «αιωνίου αντιπάλου» Παναθηναϊκού, ο Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ μίλησαν για τους στόχους της σεζόν που μόλις ξεκίνησε με τον ιδανικό τρόπο και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου, σχολιάζοντας την κίνηση του Κώστα Παπανικολάου προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα όταν έφτασε η ώρα της απονομής.

Οι δηλώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

«Όπως τελειώσαμε πέρσι ξεκινάμε και φέτος με έναν Παναθηναϊκό πολύ πιο ενισχυμένο, οπότε έχει περισσότερη αξία ο τίτλος».

Για το αν περίμεναν την εμφάνιση: «Δεν περίμενα τέτοια εμφάνιση, η ομάδα ήταν αποφασισμένη από την αρχή, έχει τον ίδιο κορμό και είναι ενισχυμένη στις θέσεις των παικτών που αποχωρήσανε».

Για τη νοοτροπία της ομάδας που δεν κατέβασε ταχύτητα παρά την εξασφαλισμένη νίκη από το πρώτο μέρος: «Νομίζω ήταν εξαιρετική, αυτό θέλουμε, αυτό θαυμάζουμε, για αυτό είμαστε περήφανοι».

Για την κίνηση του Παπανικολάου με το ν' αφήσει τον Μπαρτζώκα να σηκώσει πρώτος το τρόπαιο: «Δείχνει πόσο ομάδα είμαστε, πόσο οι παίκτες πιστεύουν τον ρόλο του προπονητή και πόσο τον σέβονται. Αν δεν υπάρχει σεβασμός στον προπονητή, δεν υπάρχει ομάδα».

Για τους στόχους της σεζόν: «Να είμαστε καλοί, να πετύχουμε τους στόχους μας. Δε σημαίνει ότι θα κάνουμε τα ίδια φέτος. Δεν υπάρχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Η ομάδα δίνει το παν, κάνουμε και εμείς το παν. Στόχος είναι οι τίτλοι, να πάμε στο Final Four και να διεκδικήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι μας άξιζε τα δύο προηγούμενα χρόνια».

Για το πού αφιερώνουν το τρόπαιο: «Το αφιερώνουμε στην ομάδα του Ολυμπιακού που ήταν αποφασισμένοι. Ο Κώστας και οι παίκτες το αφιέρωσαν στον κόουτς οπότε ας μείνουμε εκεί».