Τακιανός: «Κέρδος για τον ΠΑΟΚ οι εμπειρίες και τα συμπεράσματα που βγάλαμε»

Δηλώσεις μετά τη βαριά ήττα από το Περιστέρι παραχώρησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Φώτης Τακιανός.

Τακιανός: «Κέρδος για τον ΠΑΟΚ οι εμπειρίες και τα συμπεράσματα που βγάλαμε»

Την ήττα με 64-49 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο μικρό τελικό του Super Cup κόντρα στο Περιστέρι, με τον Φώτη Τακιανό να στέκεται στο έλλειμα ενέργειας λόγω έλλειψης βάθους στο ρόστερ της ομάδας.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε και στην απόδοση του Μακνίς για τον οποίο δήλωσε ότι είναι προϊόν ομαδικής λειτουργίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το σημερινό παιχνίδι είναι ιδιαίτερων συνθηκών. Ερχόμαστε από ένα ιδιαίτερο και δύσκολο παιχνίδι χθες, σήμερα έπρεπε να προετοιμαστούμε από νωρίς. Είμαστε μια ομάδα χωρίς τόσο βαθύ ρόστερ, που δεν μπορεί να παίζει back-to-back και να είναι όπως πρέπει. Η επιτυχία από τη συμμετοχή μας στο Super Cup είναι οι εμπειρίες και τα συμπεράσματα που βγάλαμε. Έστω και με αυτή τη διαδικασία μπορούν να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα για το τι πρέπει να βελτιώσουμε και πώς να χειριστούμε τα πράγματα. Υπάρχουν απαιτήσεις σε αυτές τις ομάδες. Είμαστε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και πρέπει να αναγνωρίζουμε σε τι λίγκα παίζουμε.

Θέλω να σταθώ στην ομαδική διαδικασία. Όταν ξεχωρίζει ένας παίκτης σημαίνει πως λειτουργείς ομαδικά. Ξεχωρίσαμε κάποια στοιχεία του όταν τον πήραμε, βρίσκεται σε μία εξέλιξη. Το ζητούμενο είναι αν η δική του καλή απόδοση θα κάνει καλύτερη την ομάδα μας. Είναι μια απαιτητική σεζόν. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους».