Σπανούλης: «Σπουδαίες μεταγραφές ο Παναθηναϊκός - Πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός»

Δηλώσεις μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης για λογαριασμό του Περιστερίου.

Σπανούλης: «Σπουδαίες μεταγραφές ο Παναθηναϊκός - Πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός»

Το Περιστέρινίκησε με 64-49 τον ΠΑΟΚ στο μικρό τελικό του Super Cup με τον Βασίλη Σπανούλη να σχολιάζει μεταξύ άλλων και τον επικείμενο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Περιστερίου αναφέρθηκε στην βελτίωση των παικτών του σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό ενώ όσον αφορά τον μεγάλο τελικό δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μεν σπουδαίες μεταγραφές, ο Ολυμπιακός όμως είναι πιο έτοιμη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Βγάλαμε τον εαυτό μας, αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Χθες δεν παίξαμε καλά, ο Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα. Στη ζωή επιτρέπεται να μην παίξεις καλά, αλλά δεν επιτρέπεται να μην κάνεις αυτοκριτική και να μην αντιδράς. Αυτά κάναμε και βελτιώσαμε πολλά πράγματα. Φαίνεται η διάθεση των παιδιών, είναι έτοιμα να θυσιαστούν για την ομάδα και να τη βοηθήσουν να κερδίσει».

Για την εμφάνιση του Νίκου Χουγκάζ και του Βαγγέλη Ζούγρη: «Τα παιδιά ήταν καλά. Γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα, ειδικά σε σχέση με χθες, που δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία, βγάλαμε τα σουτ και ο Νίκος Χουγκάζ τα έβαλε. Ήταν πολύ καλός και ο Βαγγέλης Ζούγρης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά».

Για τον τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι 50-50. Ο Ολυμπιακός έχει κορμό, είναι πιο έτοιμος. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές. Θα δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».