Κακλαμανάκης: «Άνοδο με τον Πανιώνιο»

O Δημήτρης Κακλαμανάκης σε συνέντευξη του μιλάει για την επιλογή του να έρθει στον Πανιώνιο και για τους στόχους της ομάδας για την φετινή σεζον .

Κακλαμανάκης: «Άνοδο με τον Πανιώνιο»

Μιλώντας στο webradio της ΕΟΚ, ο άσος του Πανιωνίου, Δημήτρης Κακλαμανάκης αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, τονίζοντας πως όλοι στη Νέα Σμύρνη θέλουν την άνοδο στην Α1

Επίσης, μίλησε για την απόφασή του πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και αναφέρθηκε και στην σημερινή αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα είπε

Για το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό:


«Για ‘μας είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί, να βγάλουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Εννοείται πως θέλουμε να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας και για να είμαστε και έτοιμοι για την επόμενη βδομάδα και την πρώτη αγωνιστική της Elite League».

Για τον Πανερυθραϊκό:

«Είμαστε αρκετά έτοιμοι θεωρώ. Έχουμε δει κάποια πράγματα απ’ τους παίκτες, ξέρουμε τον Πανερυθραϊκό, είναι μια ομάδα που έχει «κορμό», παίζει ένα συγκεκριμένο μπάσκετ, ο κόουτς είναι αρκετά χρόνια στην ομάδα. Θεωρούμε ότι θα είμαστε αρκετά ανταγωνιστικοί και είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Για την προετοιμασία του Πανιωνίου:

«Η αλήθειά είναι πως μας έχουν βοηθήσει αρκετά τα φιλικά για να ξέρουμε τι θα περιμένουμε. Όλα τα παιχνίδια φέτος θα είναι πολύ δύσκολα, δε μπορούμε να πούμε ότι θα έχουμε κάποιο εύκολο ματς, πρέπει κάθε φορά να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι στο 100%. Παρ’ όλο που έχει κρατηθεί ένας «κορμός», υπάρχουν και καινούργια παιδιά όπως εγώ. Είχαμε κάποιες ατυχίες, όπως με τον τραυματισμό του Βύρλα ή τον Αντωνάκη και άλλα παιδιά που έχασαν ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Τώρα μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πλήρεις, τον τελευταίο καιρό έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε όλοι μαζί σαν ομάδα. Μέσα απ’ τα παιχνίδια θα γινόμαστε κάθε αγωνιστική καλύτεροι».

Για τον στόχο τους στο Κύπελλο:

«Ένας πολύ μεγάλος στόχος για την ομάδα είναι να καταφέρει ότι και πέρυσι που έφτασε στο Final-8 του Κυπέλλου και “κονταροχτυπήθηκε” με την ΑΕΚ. Αν δε μπορούμε να τον φτάσουμε, ελπίζω να καταφέρουμε κάτι κοντινό σε αυτό».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Elite League:

«Θεωρώ ότι υπάρχει πάρα πολλή προοπτική, όλες οι ομάδες έχουν πολύ καλό υλικό, με αρκετά παιδιά που κατέβηκαν απ’ την Α1 στην Elite League. Θεωρώ ότι θα είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς, όμως, θέλουμε να είμαστε αυτοί που θα τερματίσουν πρώτοι και να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο:

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα του Πανιωνίου, είναι απ’ τις πιο ιστορικές ομάδες της Ελλάδας. Είδα στα πλάνα τους ότι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην Elite League κι έχουν ένα όραμα για την ομάδα το οποίο με βρίσκει πολύ σύμφωνο, ν’ αγωνιστούν του χρόνου στην Α1 και να είναι και ανταγωνιστικοί. Δε δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα και θα είμαι στην προσπάθεια ν’ ανέβει ο Πανιώνιος στην Α1».

Για το αν θα είναι και την επόμενη σεζόν στον Πανιώνιο:

«Νομίζω ότι πιο σημαντικό είναι να κοιτάξουμε το τώρα και το να βρεθεί η ομάδα στην Α1. Πρέπει να κοιτάξουμε όλοι να βάλουμε το 100%, γιατί αλλιώς δε θα τα καταφέρουμε. Θα πρέπει όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ν’ ανέβει η ομάδα στην Α1 και ύστερα βλέπουμε».