Σπανούλης: «Δύο ταχύτητες πάνω ο Ολυμπιακός - Έχει χτιστεί για να πάρει όλους τους τίτλους»

Στη διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι στάθηκε στις δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης.

Σπανούλης: «Δύο ταχύτητες πάνω ο Ολυμπιακός - Έχει χτιστεί για να πάρει όλους τους τίτλους»

Για τα πολλά λάθη της ομάδας του μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Περιστερίου από τον Ολυμπιακό με 64-84 για τον ημιτελικό του Super Cup του ΕΣΑΚΕ.

Ο τεχνικός του Περιστερίου παράλληλα αναφέρθηκε και στην ποιότητα του Ολυμπιακού για τον οποίο τόνισε ότι εχει χτιστεί για να κατακτήσει όλους τους τίτλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Παίξαμε με μία καλύτερη ομάδα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο γήπεδο, πιστεύω ότι φάνηκε η διαφορά ποιότητας και αθλητικότητας. Έχουμε διαφορετικούς στόχους, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, περάσαμε μπροστά με 30-29 αλλά με 18 φτηνά λάθη δεν έχεις τύχη να κερδίσεις.

Ο Ολυμπιακός ήταν δύο ταχύτητες πάνω από εμάς, είναι το πρώτο παιχνίδι, είναι Σεπτέμβριος, θα διορθώσαμε όσα δεν κάναμε καλά για να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια».

Για την αντίδραση της ομάδας του: «Είχαμε πολλούς παίκτες εκτός παιχνιδιού, εναντίον του Ολυμπιακού είναι δύσκολο να τον ανταγωνιστείς όχι να κερδίσεις. Είναι ανθρώπινο, όλοι κάνουν προσπάθεια και θα είμαστε όπως πρέπει».

Για το τι διαφορετικό θέλει σε σχέση με πέρσι: «Σίγουρα να έχουμε πιο πολλούς αιφνιδιασμούς, ήμασταν καλά στα ριμπάουντ για το μέγεθος του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έχει χτιστεί για να πάρει όλους τους τίτλους, δεν έχει ίδιους στόχους με εμάς, δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Καλό να πέσουν οι τόνοι γιατί παίξαμε καλά στην preseason, στο ίδιο επίπεδο με εμάς, εκτός του Παναθηναϊκού που είχε απουσίες. Δε θα παίξουμε πολλές φορές εναντίον τέτοιων ομάδων αλλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και αποτελεσματικοί εναντίον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού».