Σπανούλης: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για πίεση στον αθλητισμό»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για το Super Cup της Ρόδου τονίζοντας πως δεν πρέπει στον αθλητισμό να γίνεται κουβέντα για πίεση.

Σπανούλης: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για πίεση στον αθλητισμό»

Το Περιστέρι πέρσι έκανε μία εξαιρετική σεζόν και ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του στάθηκε στον σεβασμό που έχει κερδίσει η ομάδα του. Ο προπονητής της ομάδας των Δυτικών προαστίων στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup τόνισε πως δεν πρέπει στον αθλητισμό να μιλάμε για πίεση όταν η χώρα αντιμετωπίζει τη μία καταστροφή μετά την άλλη.

Αναλυτικά ο Βασίλης Σπανούλης δήλωσε:

«Κάναμε μία φανταστική χρονιά και βοήθησαν την ομάδα να βρίσκεται σε αυτό το εορταστικό τριήμερο του μπάσκετ. Έχουμε μία ομάδα που θα κερδίσει τον σεβασμό όλων των αντιπάλων, αυτό το κερδίσαμε από την πρώτη χρονιά. Στόχος μας, όπως είπα και πέρυσι, είναι να τρυπάμε το δικό μας ταβάνι.

Η διαχείριση είναι το Α και το Ω και στη ζωή και στον αθλητισμό. Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς μία νίκη ή μία ήττα, είναι δύσκολη η καθημερινότητά σου. Η λέξη πίεση στον αθλητισμό δεν πρέπει να υπάρχει, με αυτά που βλέπουμε γύρω μας. Για εμένα είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να προετοιμάζεσαι καλά, να διαχειρίζεσαι τα καλά και τα άσχημα και να προχωράς».