Αταμάν: «Έχουμε μεγάλους στόχους για τον Παναθηναϊκό»

Διαβάστε όσα είπε ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup. 

Αταμάν: «Έχουμε μεγάλους στόχους για τον Παναθηναϊκό»

Για τους υψηλούς στόχους του Παναθηναϊκού μίλησε ο Εργκίν Αταμάν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Ρόδο στο πλαίσιο του Super Cup.

«Μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε ο Παναθηναϊκός «ξαναχτίζουμε» την ομάδα. Πήραμε πολλούς καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Τώρα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η περίοδος προετοιμασίας ήταν μικρή και δε δουλέψαμε όπως θέλαμε, αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι» είπε ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε «Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγάλος. Έχουμε σεβασμό για όλους τους αντιπάλους μας. Χαιρόμαστε που είμαστε εδώ. Θα διασκεδάσουμε, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Έχουμε μεγάλους στόχους για τον Παναθηναϊκό και ελπίζω ότι θα κάνουμε χαρούμενους τους φίλους μας που έχουμε μεγάλες προσδοκίες».

Για τη διοργάνωση του Super Cup είπε: «Είναι δύο ματς και καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Θέλουμε να κερδίσουμε αλλά αυτός δεν είναι ο βασικός μας στόχος. Θέλουμε να ξεκινήσουμε όμως τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον ρόλο που θα παίξει το ντέρμπι της Ευρωλίγκας στο Super Cup, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» είπε: «Δε ξέρουμε αν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να παίξουμε πρώτα με τον ΠΑΟΚ και να κερδίσουμε. Και σεβόμαστε απόλυτα τον ΠΑΟΚ. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν το βλέπουμε σαν παιχνίδι προετοιμασίας για την Ευρωλίγκα».

Για τη σύνθεση που θα έχει ο Παναθηναϊκός στον αυριανό ημιτελικό, ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Είχαμε κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς στην προπόνηση και θα κάνουμε ένα μίτινγκ με τους γιατρούς για να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις».