Μπαρτζώκας: «Πήραμε παίκτες πρωταθλητές»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη φετινή σεζόν και δήλωσε αισιόδοξος πως παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προετοιμασία.

Μπαρτζώκας: «Πήραμε παίκτες πρωταθλητές»

Το πρώτο τζάμπολ της φετινής μπασκετικής σεζόν για γίνει στη Ρόδο για το Super Cup εκεί όπου Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο.

Γι' ακόμα μία φορά στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη δύσκολη προετοιμασία που έκανε με την ομάδα, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε:

«Δεν ξέρω για το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς είχαμε μία δύσκολη προετοιμασία, αλλά αργά ή γρήγορα θα δείξουμε στο γήπεδο τις ικανότητές μας, που είναι υψηλές. Είχαμε πολλούς διεθνείς και κάποιους τραυματισμούς, η φόρμα των παικτών είναι σε διαφορετικά επίπεδα. Σιγά σιγά θα βρούμε τη χημεία μας, είμαι ευχαριστημένος από το σύνολο που έχουμε. Χάσαμε κάποιους σημαντικούς παίκτες όπως ο Σάσα και ο Κώστας, αλλά οι καινούργιοι παίκτες που πήραμε έχουν καλή νοοτροπία και θεωρώ ότι είναι πρωταθλητές. Να παίξουμε για τη φανέλα μας και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε κάθε τίτλο αλλά μόνο ένας τα καταφέρνει. Πρέπει να έχουμε γερό στομάχι για να αντέξουμε την πίεση από τα media και τον κόσμο. Η πίεση είναι συνώνυμο του αθλητισμού και της ανταγωνιστικότητας».