Ο Παπανικολάου μίλησε για τον Σλούκα

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τη σχέση του με τον Κώστα Σλούκα, αλλά και για τον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παπανικολάου μίλησε για τον Σλούκα

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει ακόμα έναν τίτλο, αυτή τη φορά το τρόπαιο του Super Cup. Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης και τόνισε πως η ομάδα του μπορεί να έχασε σημαντικούς παίκτες, αλλά έχει τον τρόπο να βρίσκεται στην κορυφή. Ακόμη αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε:

«Καλή χρονιά σε όλους, με τις όμορφες στιγμές που προσφέρει το μπάσκετ. Να έχουμε όλοι υγεία, βλέπουμε τι συμβαίνει καθημερινά. Η περσινή μας χρονιά ήταν άκρως πετυχημένη, οπότε συνταγή που πετυχαίνει, δεν την αλλάζεις. Σίγουρα είχαμε κάποιες αλλαγές, σίγουρα χάσαμε παίκτες που ήταν σημαντικοί όπως ο Σλούκας που είναι δίπλα μου, όμως η ομάδα μου πάντα βρίσκει τρόπους για να είναι εκεί, για να είναι ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις. Αυτό θα κάνουμε για άλλη μία χρονιά. Έχουμε αυτοπεποίθηση και χημεία από νωρίς, ανυπομονούμε για την έναρξη της σεζόν.

Ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει ανάμεσα σε εμένα και στον Σλούκα δεν μπορεί να αλλάξει όσα ζήσαμε μία ζωή επειδή παίζουμε σε διαφορετικές ομάδες. Έχω πει ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα της γνώμης του, όμως πρέπει να κοιτάμε τη μεγαλύτερη εικόνα από μία μετακίνηση από μία ομάδα σε άλλη. Είμαστε επαγγελματίες, ο αθλητισμός είναι στη σφαίρα της ψυχαγωγίας. Το έχω ξαναζήσει και με τον Παπαπέτρου, κάναμε πολλή παρέα, όμως στο παρκέ θα υπάρξει και η κόντρα, θα υπάρξει και η αψιμαχία, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε μεγαλύτερο απ' όσο είναι».