Σλούκας: «Να αμφισβητήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την περσινή σεζόν, αλλά και γι' αυτήν που ξεκινάει.

Σλούκας: «Να αμφισβητήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού»

Ο Κώστας Σλούκας συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα μαζί με Φρανσίσκο, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Super Cup μίλησε για την περσινή σεζόν με τους Πειραιώτες και γι' αυτήν που ξεκινάει.

Αναλυτικά ο Κώστας Σλούκας είπε:

«Ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι δεύτερη φορά στην καλύτερη πεντάδα. Πέρυσι με τον Ολυμπιακό είχαμε μία εξαιρετική πορεία και καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, όμως φέτος είμαστε εδώ με τον Παναθηναϊκό για να αμφισβητήσουμε την κυριαρχία του, που είναι μεγάλη και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο 33χρονος γκαρντ.

Ακόμα ο έμπειρος γκαρντ μίλησε

Για το πώς νιώθει πριν από το επίσημο ντεμπούτο του με την νέα του ομάδα: Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι από τους μεγαλύτερους συντηρείται και με τους τίτλους. Η φετινή χρονιά είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλο τον κόσμο. Ο πρώτος τίτλος είναι πολύ σημαντικός και δεν χρειάζονται δικαιολογίες.

Όσον αφορά εμένα, είμαι αρκετά έμπειρος, με έχουν βοηθήσει συμπαίκτες και προπονητές ώστε να παλέψουμε για τον πρώτο τίτλο και να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά γενικότερα.

Για το γεγονός ότι θα είναι αντίπαλος με τον Κώστα Παπανικολάου: Έχω μεγαλώσει με τον Κώστα. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και συμπαίκτες. Είμαστε και επαγγελματίες. Ο δρόμος μας πλέον είναι διαφορετικός. Η επιτυχία του ενός είναι αποτυχία του άλλου και για 40 λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο.