ΠΑΟΚ: Χωρίς Σχίζα στο Super Cup

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετάσχει στο Super Cup χωρίς τον Σταύρο Σχίζα στην αποστολή. 

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σχίζα στο Super Cup

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Super Cup που θα γίνει στη Ρόδο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα λάβει μέρος στο τουρνουά, χωρίς τον Σταύρο Σχίζα, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα αιμάτωμα στη γάμπα.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τους αγώνες του Super Cup, που ξεκινούν από αύριο στη Ρόδο.

Ο κόουτς Φώτης Τακιανός έδωσε και στη σημερινή προπόνηση έμφαση στην τακτική, ενόψει του αυριανού πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν, απέναντι στον Παναθηναϊκό (29/9, στις 20:30).

Στην αποστολή της ομάδας στη Ρόδο, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Skyler Flatten. Michael Gilmore, Jamuni McNeace, Andrew Harrison, Νίκος Τσιακμάς, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Elvar Fridriksson, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Κωνσταντινίδης, Νίκος Αρσενόπουλος, Θοδωρής Σκουλαριώτης, Αριστοτέλης Σωτηρίου και Laurynas Beliauskas.

Ο Σταύρος Σχίζας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco στη Ρόδο, καθώς ένα χτύπημα στην προπόνηση της Πέμπτης και το αιμάτωμα που αποκόμισε στη γάμπα, δεν του επιτρέπουν να αγωνιστεί».