Αταμάν: «Να βάλουμε ακόμα μεγαλύτερη στρατηγική στο παιχνίδι μας»

Ο Εργκίν Αταμάν παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος».

Αταμάν: «Να βάλουμε ακόμα μεγαλύτερη στρατηγική στο παιχνίδι μας»

Το 5ο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος» θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου και οι συμμετέχοντες παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου.

Μεταξύ άλλων ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα που κάνει ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του.

Αρχικά είπε: «Είναι κάτι διαφορετικό για μένα, έχω διαφορετικά συναισθήματα καθώς τα προηγούμενα χρόνια ερχόμουν ως φιλοξενούμενος με σεβασμό πάντα στον Παύλο Γιαννακόπουλο και στην οικογένεια του. Για όσα είχε πετύχει όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Έφερε πολλούς μεγάλους παίκτες, προπονητές, που κατέκτησαν πολλά τρόπαια στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Τώρα είναι διαφορετικό γιατί είμαι ο προπονητής αυτής της μεγάλης ομάδας. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό τουρνουά για όλους τους φιλάθλους καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την ομάδα που "χτίζουμε" για πρώτη φορά και να δουν και τα μεγάλα αστέρια που θα παίξουν στην Euroleague. Να ευχηθώ σε όλους ένα καλό τουρνουά χωρίς τραυματισμούς και μετά απ' αυτό όλες οι ομάδες να είναι έτοιμες για μια καλή σεζόν».

Για το πόσο σημαντικό είναι για τους προπονητές να βρίσκονται σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά δήλωσε: «Την περασμένη εβδομάδα παίξαμε στη Ρόδο, ήταν το πρώτο ματς μετά την επιστροφή πέντε παικτών από το Παγκόσμιο Κύπελλο και ήμασταν αρκετά κακοί στην επίθεση.

Στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα. Μετά από μια εβδομάδα που δουλέψαμε όλοι μαζί με μόνη εξαίρεση τον Βιλντόζα που είναι ακόμα τραυματίας και δεν θα παίξει στο τουρνουά μας δίνει τη δυνατότητα να βάλουμε ακόμα μεγαλύτερη στρατηγική στο παιχνίδι μας και να δούμε την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Είμαστε νέα ομάδα αλλά ξέρουμε πως δεν έχουμε πολύ χρόνο».