Αταμάν: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν μίλησε κατά την παρουσίαση της νέας φανέλας και εξήγησε τους λόγους που ήρθε στην Ελλάδα.

Αταμάν: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο…»

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του κατά την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού στάθηκε στην ιστορική φανέλα με την Ακρόπολη και στη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ξεκινήσω με το τίποτα δεν είναι αδύνατο. Αυτός είναι και ο λόγος που ήρθα στην ομάδα. Μαζί με τους παίκτες και τον κόσμο, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Δεν είχα την ευκαιρία μέχρι τώρα να επισκεφτώ τα ιστορικά σημεία της Αθήνας, μόνο την Ακρόπολη στα παιχνίδια που ήρθα στην Ελλάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η Ακρόπολη είναι από τα σημαντικότερα μνημεία όχι μόνο της Αθήνας, αλλά όλου του κόσμου και ο Παναθηναϊκός όχι μόνο η καλύτερη ομάδα της Αθήνας, αλλά όλης της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία και τόσο πολύ κόσμο.

Ο πρόεδρος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει αναλάβει να συνεχίζει τον θρύλο της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ όχι μόνο μαζί του, αλλά με όλους. Η φετινή εμφάνιση είναι η πρώτη που θα έχει πάνω της την Ακρόπολη».