Με κόσμο το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Κανένα θέμα πλέον στο κλειστό Καλλιθέας στη Ρόδο και το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε θα γίνει με κόσμο (16/9, 17:00)

Με κόσμο το Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Στην πρεμιέρα του τουρνουά «Νίκος Γκάλης» δημιουργήθηκε ένα... πρόβλημα στη Ρόδο. Το τουρνουά, που συνδιοργανώνεται από την περιφέρεια λίγο έλειψε να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, όταν κλιμάκιο της πυροσβεστικής έκανε λόγο για έλλειψη άδειας πυροπροστασίας στο κλειστό της Καλλιθέας.

Ο κόσμος που είχε προμηθευτεί τα εισιτήρια του, τόσο συνολικά για το τριήμερο, όσο και μεμονωμένα για την πρώτη αναμέτρηση του τουρνουά (Μακάμπι Τελ Αβίβ - Φενέρμπαχτσε), έμεινε αρχικά εκτός του γηπέδου.

Τελικά, με την παρέμβαση του ίδιου του Νίκου Γκάλη, αλλά και της ΕΟΚ, οι θύρες άνοιξαν κανονικά και ο κόσμος πήγε στις θέσεις του λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του πρώτου ματς. Όλα τα παραπάνω δημιούργησαν ένα... άνευ προηγούμενου αλαλούμ, στο οποίο δόθηκαν οριστικές λύσεις.

Το ρεπορτάζ και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το Σάββατο (16/9) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με ανθρώπους της πυροσβεστικής, της αστυνομίας, αλλά και της περιφέρειας. Έτσι, το θέμα αυτό διευθετήθηκε και το ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρ θα διεξαχθεί με κόσμο στις εξέδρες.