Παπαπέτρου: «Αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Σλούκα, στόχος η κορυφή της Ευρώπης»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα.

Παπαπέτρου: «Αδιαμφισβήτητη η ποιότητα του Σλούκα, στόχος η κορυφή της Ευρώπης»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του «Action 24»:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα, έχω ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν εδώ. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια που γίνεται και είμαι έτοιμος να ξεκινήσουμε τη δουλειά, για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον στόχο της επιστροφής στην κορυφή της Ευρώπης: «Κακά τα ψέματα αυτός είναι ο στόχος. Αλλά είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας. Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια. Η ομάδα έχει τα πάντα, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να φτάσουμε σε επιτυχίες».

Για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα: «Είναι πολύ ωραίο να έχεις συμπαίκτη τον Κώστα Σλούκα. Είμαστε φίλοι, έχουμε παίξει μαζί. Η ποιότητά του είναι αδιαμφισβήτητη. Θα προχωρήσουμε όλοι μαζί σαν ένα».

Για τα φιλικά παιχνίδια στη Ρόδο: «Έχουμε δύο δυνατά φιλικά στη Ρόδο. Είμαστε όλοι εδώ και υγιείς. Είναι πρόωρα τα συμπεράσματα τώρα αλλά θέλουμε να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Είναι θεσμός αυτό το τουρνουά. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ο κ. Παύλος για τον αθλητισμό, το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στο τουρνουά. Ελπίζω να είναι γεμάτο το γήπεδο και να το χαρεί ο κόσμος».