Ολυμπιακός: Ενσωματώνονται οι διεθνείς - Ατομικό για Γκος και ΜακΚίσικ

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνουν οι διεθνείς του Ολυμπιακού, την ίδια στιγμή που θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα οι Γκος και ΜακΚίσικ.

Ολυμπιακός: Ενσωματώνονται οι διεθνείς - Ατομικό για Γκος και ΜακΚίσικ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας χρονιάς. Οι Κώστας Παπανικολάου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τόμας Γουόκαπ και Μιχάλης Λούντζης έκαναν σήμερα (10/9) ατομικές προπονήσεις και αύριο (11/9) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας.

Στο ΣΕΦ βρέθηκε και ο Μουστάφα Φαλ για ατομική προπόνηση χαμηλότερης, όμως, έντασης, λόγω της επέμβασης που έκανε (εξαγωγή φρονιμίτη). Ο Γάλλος θα «μπει» στις προπονήσεις την Τρίτη (12/9).

Σε ρυθμούς προετοιμασίας θα μπει από αύριο (11/9) και ο Τζορτζ Πάπας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο φιλικό με τον Προμηθέα. Όσον αφορά στον Άλεκ Πίτερς, ο οποίος στην ίδια αναμέτρηση είχε υποστεί διάταση αριστερής ακρωμιοκλειδικής, θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη (12/9).

Ο Νάιτζελ Γουϊλιαμς-Γκος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αχιλλείου δεξιά, θα ξεκινήσει αύριο (11/9) ατομικό πρόγραμμα, όμως, έχει αποφασιστεί να μην αγωνιστεί στα φιλικά με την Αρμάνι, ώστε να μην υπάρξει ρίσκο υποτροπής.

Τέλος, ο Σακίλ ΜακΚίσικ, οποίος είχε υποβληθεί σε επέβαση διαφράγματος, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και θα μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, όταν κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος τραυματισμού.