Φλάττεν για ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε τη στιγμή που θα παίξουμε για τους φιλάθλους μας»

Για τη μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ μίλησε ο νέος Αμερικανός του «Δικεφάλου του Βορρά», Σκάιλερ Φλάττεν.

Φλάττεν για ΠΑΟΚ: «Περιμένουμε τη στιγμή που θα παίξουμε για τους φιλάθλους μας»

Δηλώσεις παραχώρησε ο νέος Αμερικανός του ΠΑΟΚ Σκάιλερ Φλάττεν αναφερόμενος τόσο στη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του «Δικεφάλου του Βορρά» όσο και στην ανυπομονησία του να αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας:

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Εχουν περάσει κάτι περισσότερο από δύο δύσκολες εβδομάδες, αλλά αυτό είναι κάτι που το περιμένεις. Ειδικά όταν ξεκινάς μία νέα κατάσταση, με τόσους νέους παίκτες, έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά, να γνωριστούν όλοι καλύτερα μεταξύ τους και να προετοιμαστούν για όλη τη σεζόν που έρχεται και ειδικά για τις δύσκολες στιγμές. Μέχρι τώρα όλα είναι πολύ καλά. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι πολύ φιλικοί, μας έχουν βοηθήσει να προσαρμοστούμε, ενώ και το προπονητικό επιτελείο κάνει εξαιρετική δουλειά και μας βοηθά σε όλα αυτά που πρέπει να μάθουμε. Θα έλεγα ότι αισθάνομαι πολύ ωραία στη Θεσσαλονίκη, που είναι μία νέα εμπειρία για μένα».

Για τα φιλικά: «Δεν μπορείς να περιμένεις πολλά από το πρώτο παιχνίδι. Είναι συγκεκριμένος ο λόγος που γίνονται αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να παίξεις δυνατά, να προσπαθήσεις να εκτελέσεις σωστά ακολουθώντας αυτά που έχουν δείξει οι προπονητές στις μέχρι τώρα προπονήσεις και να κάνεις αυτό που πρέπει στην άμυνα. Έτσι και με το να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι τη βελτίωση που θα έχουμε, θα προχωρήσουμε μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει και επίσημα η σεζόν».

Για την πρώτη επαφή με του οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένη για τις 20/9: «Περιμένουμε να έρθει η στιγμή να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Νομίζω ότι το περιμένουν και αυτοί, έχουν πολύ καιρό να δουν την ομάδα. Θα πρέπει όλοι να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη και να ξέρουν ότι έχουμε και εμείς την ίδια αγωνία. Και θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας για την ομάδα».