Περιστέρι - Απόλλων 75-56: Σε καλό δρόμο οι «κυανοκίτρινοι»

Παίζοντας καλό μπάσκετ σε μεγάλα χρονικά διαστήματα το Περιστέρι κέρδισε με 75-56 τον Απόλλωνα Πατρών σε φιλικό παιχνίδι στο «Ανδρέας Παπανδρέου»

Περιστέρι - Απόλλων 75-56: Σε καλό δρόμο οι «κυανοκίτρινοι»

Πολύ καλό πρόσωπο έδειξε το Περιστέρι στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας, όπου επικράτησε με 75-56 στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Βασίλης Σπανούλης είδε τους παίκτες του στο δεύτερο τεστ, καθώς είχε προηγηθεί η πρώτη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια και είχε τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό αγωνιστικής τους ετοιμότητας.

Η διάθεση στην άμυνα για πίεση και η καλή κυκλοφορία της μπάλας είναι στοιχεία που τα είδε για άλλη μια φορά ο προπονητής του Περιστερίου, ο οποίος δεν είχε στη διάθεση του τον Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, για προληπτικούς λόγους (είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να μείνει εκτός).

Από την άλλη πλευρά οι Πατρινοί δεν είχαν τον τραυματία Όζμπορν στη διάθεσή τους, δοκίμασαν πολλά σχήματα και συστήματα με τον Νίκο Βετούλα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Τα δεκάλεπτα: 20-12, 40-21, 56-41, 75-56.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Ράγκλαντ 17 (4.), Ουίλιαμς 8 (2), Πουλιανίτης 2, Χουγκάζ 5 (1), Τόμπσον 9, Χαντς 9 (3), Ρένφρο 8, Ντάνγκουμπιτς 5, Ξανθόπουλος, Κασελάκης 8, Ζοούγρης 4, Μαραγκουδάκης, Αλεξάκης, Σταυρακόπουλος, Χατζής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Βετούλας): Σταρκς 9 (1), Ουάσιγκτον 14 (2), Μπλέιλοκ 2, Σέπαρντ, Σκορδίλης 5, Βησσαρίου, Όσμπορν 4, Καφέζας 1, Γκιουζέλης 3 (1), Κογιώνης 2, Φιλιππάκος 3, Σαλούστρος 13 (2).