Αυθημερόν στη Χαλκίδα και μετά με τσάρτερ στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Ολυμπιακού προπονήθηκε στο ΣΕΦ και οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν αυθημερόν για την Χαλκίδα για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Κύμη (19:00). Mε τσάρτερ στη συνέχεια στη Βιτόρια. 

Αυθημερόν στη Χαλκίδα και μετά με τσάρτερ στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Ύστερα από την εκτός έδρας νίκη τους επί της Χίμκι στη Μόσχα, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, πραγματοποιώντας προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να δώσει χρόνο για ξεκούραση στους παίκτες του και για αυτόν τον λόγο η αποστολή θα αναχωρήσει αυθημερόν για την Χαλκίδια, το πρωί της Κυριακής (14/10). Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (19:00) την Κύμη για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων" αυτή την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και κουραστικό. Το καλεντάρι τους έβγαλε τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια.

Μετά την Μόσχα και την Χαλκίδα, οι Πειραιώτες την Τρίτη έχουν ταξίδι για τη Βιτόρια με πτήση τσάρτερ, καθώς την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν την Μπασκόνια επί ισπανικούς εδάφους. Βλέπετε, το πρόγραμμα έχει διπλή αγωνιστική στην EuroLeague. Την Παρασκευή, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την Αρμάνι Μιλάνο.