Ο Βασιλόπουλος... έβγαλε το καπέλο στον Πεδουλάκη

Το Περιστέρι έκανε το δύο στα δύο στη Basket League περνώντας νικηφόρα από την έδρα του Προμηθέα Πατρών και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος απέδωσε τη νίκη της ομάδας των δυτικών προαστίων στην εξαιρετική δουλειά του Πεδουλάκη.

Ο Βασιλόπουλος... έβγαλε το καπέλο στον Πεδουλάκη

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε ότι βοήθησε τους Περιστεριώτες το γεγονός ότι ο Προμηθέας είχε ευρωπαϊκό ταξίδι μέσα στην εβδομάδα αφού οι γηπεδούχοι ήταν κουρασμένοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Για την νίκη κόντρα στον Προμηθέα: « Είμαστε και λίγο τυχεροί, γιατί πετύχαμε τον Προμηθέα έπειτα από ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με περίεργο ταξίδι, οπότε και τα παιδιά ήταν λίγο κουρασμένα. Ομως μόνο έκπληξη δεν είναι, ανεξαρτήτως αν κερδίζαμε ή χάναμε.Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα που δείξαμε στο παιχνίδι, καθ’ όλη τη διάρκεια, ακόμα κι όταν βρεθήκαμε πίσω, γιατί κάνουμε τα πράγματα που λέει ο προπονητής μας».

Για το δυναμικό ξεκίνημα του Περιστερίου: «Είμαστε πολύ καινούρια ομάδα, με τραυματισμούς, με προβλήματα όλη την εβδομάδα. Δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε όπως θέλαμε, αλλά πραγματικά βγάζω το καπέλο στον κόουτς γιατί μας είχε προετοιμάσει πάρα πολύ καλά και γι’ αυτό το σενάριο, να μην υπάρχουν παίκτες. Μας ηρεμεί πάρα πολύ κατά τη διάρκεια του αγώνα και χαίρομαι που αυτό βγαίνει μέσα στο παιχνίδι».