«Άρωμα» από NBA στη Λήμνο για τον Ήφαιστο(vid)

Ο Ήφαιστος Λήμνου υποδέχθηκε τον Πανιώνιο στον πρώτο του αγώνα στην Α1 και οι οπαδοί της ομάδας φρόντισαν να δώσουν έναν πανηγυρικό τόνο στο παιχνίδι.

«Άρωμα» από NBA στη Λήμνο για τον Ήφαιστο(vid)

Μια μεγάλη γιορτή με καλεσμέnoyw τους κατοίκους της Λήμνου στήθηκε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ηφαίστου στη Basket League. Ομάδα και οπαδοί έγιναν ένα, με τους δεύτερους να φορούν στην πλειοψηφία τους λευκά μπλουζάκια προκειμένου να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ομάδα είχε ανακοινώσει ότι το ματς ήταν sold out και οι φίλοι της είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ιστορικής σημασίας παιχνίδι και να γιορτάσουν μαζί με τον Ήφαιστο.

Η παρουσίαση των ομάδων θύμιζε γήπεδο NBA, σε μια ατμόσφαιρα που την ευχαριστήθηκαν όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί. Και να σκεφτεί κανείς ότι μέχρι το 2010, όταν και ο Νίκος Σαμαράς είχε ιδρύσει την ομάδα Λήμνος βόλεϊ, το κλειστό της Μύρινας ήταν στάβλος τον οποίο ο αποβιώσας τον είχε μετατρέψει σε γήπεδο. Πλέον, θα φιλοξενεί τον Ήφαιστο και στο νησί ευελπιστούν ότι εκεί η ομάδα θα γνωρίσει πολλές ευχάριστες στιγμές!

Δείτε τις φωτογραφίες από το κλειστό του Ηφαίστου: