Απόλλων Πάτρας: Παρουσία φίλων της ομάδα η «πρώτη» για τη νέα σεζόν (pics)

Παρουσία φίλων της ομάδας και με νέα πρόσωπα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Απόλλωνα Πάτρας για τη νέα σεζόν. 

Απόλλων Πάτρας: Παρουσία φίλων της ομάδα η «πρώτη» για τη νέα σεζόν (pics)

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας του Απόλλωνα Πάτρας για τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Basket League.

Από την πρώτη προπόνηση το παρών έδωσαν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας με μοναδικό απόντα τον Ντέσμοντ Ουάσινγκτον που αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας σήμερα Τρίτη (22/8).

«Κάθε χρόνο θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας βάση των όσων έχει θέσει η διοίκηση, φέτος επιθυμούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρσι. Η διοίκηση έκανε την προσπάθειά της, ο κόσμος το βλέπει και το εκτιμά και πιστεύω ότι θα είναι δίπλα μας και πάλι. Θέλουμε να έχουμε μια υγιή χρονιά ώστε να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Έχουμε τη δυνατότατα πάρουμε έναν ακόμα ξένο, θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία όπως είμαστε αυτή την στιγμή και ανάλογα θα δούμε αν θα προχωρήσουμε σε κάποια άλλη προσθήκη με την σύμφωνη γνώμη της διοίκησης», δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Ενώ ο Χρήστος Σαλούστρος πρόσθεσε: «Γύρισα σε μια πόλη που έχω όμορφες αναμνήσεις και πιστεύω ότι αυτές θα συνεχιστούν. Καλή χρονιά και καλή σεζόν σε όλους, μακριά από τους τραυματισμούς και θα κάνουμε ότι καλύτερο στη προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Δεν είναι καλό να θέτεις στόχους, χρειάζεται σκληρή δουλειά και αυτό που μπορώ να πω από την πλευρά των συμπαικτών μου είναι ότι θα δουλέψουμε πολύ για να υπάρχει ομοιογένεια. Αν υπάρχει οικογενειακό κλίμα, τα υπόλοιπα είναι εύκολα».