Γκάλης: «Mεγαλύτερη τιμή να σε βραβεύει η αθλητική σου οικογένεια...»

Ο Νίκος Γκάλης την επομένη της, συγκινητικής, απόδοσης τιμών, με την απόσυρση της φανέλας του στην οροφή του κλειστού του ΟΑΚΑ, σε ανάρτηση του έγραψε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σε βραβεύει η αθλητική σου οικογένεια»

Γκάλης: «Mεγαλύτερη τιμή να σε βραβεύει η αθλητική σου οικογένεια...»

Aφού συγκινήθηκε -κι απέδειξε ότι κι οι «γκάνγκστερ» κλαίνε! - ο Νίκος Γκάλης την επαύριο της απόδοσης τιμών προς το πρόσωπο του, για την ανυπολόγιστη συμβολή του στο Ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό μας, εν γένει, με την ανάρτηση της φανέλας με το Νο4 της Εθνικής στην κορυφή του κλειστού του ΟΑΚΑ, θέλησε να στείλει μήνυμα στα social media για να πει το δικό του «ευχαριστώ».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να σε βραβεύει η αθλητική σου οικογένεια.

Είναι περιττά τα πολλά λόγια, όταν η συγκίνηση είναι τόσο μεγάλη.

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο κύριο Ευάγγελο Λιόλιο για την τιμητική εκδήλωση στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ επίσης τον Γενικό Γραμματέα της FIBA κύριο Ανδρέα Ζαγκλή που μου έκανε την τιμή να είναι παρών.

Εύχομαι ολόψυχα η δική μου καριέρα και οι διακρίσεις μου να αποτελέσουν έμπνευση για τα νέα παιδιά που ασχολούνται με το μπάσκετ, με τον αθλητισμό, με τις επιστήμες και ό,τι άλλο επιλέξουν ν' ασχοληθούν.

Η μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη απευθύνεται στους φιλάθλους, στον κόσμο που πάντα με είχε στην καρδιά του, όπως κι εγώ εκείνους στη δική μου.

Μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναβρεθούμε... Σας ευχαριστώ!»