Ο Τούρκος γείτονας του Ιτούδη τον κατήγγειλε για εξύβριση

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία, ο γείτονας του Δημήτρη Ιτούδη κατήγγειλε στην Εισαγγελία τον Έλληνα τεχνικό για εξύβριση κατά του ιδίου, της συζύγου του και του τουρκικού έθνους.

Ο Τούρκος γείτονας του Ιτούδη τον κατήγγειλε για εξύβριση

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου «TV 100», ο Μεχμέτ Ακίλ, γείτονας του Δημήτρη Ιτούδη στην Κωνσταντινούπολη, κατήγγειλε τον προπονητή της Φενέρ και της Εθνικής Ελλάδας, έπειτα από καβγά που είχαν στο πάρκινγκ της κατοικίας του. Σύμφωνα με τον Τούρκο, ο Ιτούδης έβρισε τον ίδιο, τη γυναίκα του, την οικογένειά του και το τουρκικό έθνος.

Σύμφωνα με τον Ακίλ, ο Έλληνας κόουτς επέστρεψε στο σπίτι του υπό την επήρεια αλκοόλ και μόλις διαπίστωσε ότι ο γείτονάς του είχε παρκάρει στη θέση του, του επιτέθηκε φραστικά.

«Συνάντησα ένα άτομο που έβριζε και φώναζε συνεχώς στο πάρκινγκ και έχασε τον έλεγχο. Του ζητήσαμε συγγνώμη. Δεν καταλάβαμε τη γλώσσα που μιλούσε και μετά μιλήσαμε στα αγγλικά. Του είπαμε ότι μόλις μετακομίσαμε και ότι η γυναίκα μου άφησε επειγόντως το έξι μηνών μωρό μας, γιατί ήταν άρρωστο», είπε ο Ακίλ.

«Έβριζε συνεχώς εμένα, τη γυναίκα μου και τη χώρα στο πάρκινγκ, σε βαθμό που να προσβάλλει το τουρκικό έθνος. Ζητήσαμε να γίνει εκεί μια αναφορά για τις ύβρεις και προσβολές και εμείς απευθυνθήκαμε στην εισαγγελία και τις δικαστικές αρχές για το τι μπορούμε να κάνουμε για τη διαδικασία από νομικής άποψης», πρόσθεσε ο Τούρκος γείτονας του Δημήτρη Ιτούδη.