«Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τον Κέντρικ Ναν» (pic)

Για συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον NBAer Κέντρικ Ναν κάνουν λόγο ιταλικά δημοσιεύματα. 

«Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με τον Κέντρικ Ναν» (pic)

Μια προσθήκη ακόμα χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να ολοκληρωθεί το ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας βρίσκονται στην αγορά για να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση στη θέση «2» και οι Ιταλοί γράφουν για επαφές της ομάδας του Πειραιά με τον Κέντρικ Ναν.

Ο ΝΒΑερ σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι είναι σε συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους», με σκοπό να ενισχύσει την περιφερειακή τους γραμμή.

Ο Κέντρικ Ναν που αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο ΝΒΑ σε 70 παιχνίδια με τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Ουάσιγκτον Γουίζαρντς είχε 7.09 πόντους μέσο όρο, 1.56 ριμπάουντ, 1.29 ασίστ σε 13.8 λεπτά συμμετοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιταλία οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού διαπραγματεύονται με την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να αποσπάσουν την καταφατική του απάντηση και να ενισχύσουν την περιφερειακή του γραμμή.

Ο Ματέο Αντρεάνι που αποκαλύπτει τις διαπραγματεύσεις με τον Κέντρικ Ναν, αναφέρεται στον Σβιάτοσλαβ Μιχάιλιουκ λέγοντας πως δεν αποτελεί πρώτη επιλογή για την ελληνική ομάδα.