Προφήτης Ηλίας: Σημαντική ενίσχυση με Κωνσταντίνα Γραμματικού (pic)

O Προφήτης Ηλίας απέκτησε την Κωνσταντίνα Γραμματικού με πολυετή θητεία στις εθνικές κατηγορίες 

Προφήτης Ηλίας: Σημαντική ενίσχυση με Κωνσταντίνα Γραμματικού (pic)

Ο Προφήτης Ηλίας επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα φέτος, με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρει αυτή τη φορά και θα ανέβει στην Α2 γυναικών. Ο ερχομός του Σάκη Φέξη στην τεχνική ηγεσία δίνει έναν τόνο αισιοδοξίας, ενώ αποκτήθηκαν και παίκτριες που έχουν την όρεξη να πετύχουν μαζί με την ομάδα.

Μια απ’ αυτές η Κωνσταντίνα Γραμματικού που στοχεύει σε ένα ολικό restart μετά την περσινή άσχημη χρονιά με τον Πανιώνιο. Η 26χρονη γκαρντ αφήνει τις εθνικές κατηγορίες για να παίξει στην ΕΣΚΑΝΑ και θέλει να κάνει τη διαφορά. «Όπλο» της το μακρινό σουτ. Ο κόουτς Φέξης την πιστεύει πολύ και θέλει να κερδίσει το στοίχημα μαζί της.

«Είμαι χαρούμενη που θα παίξω στον Προφήτη Ηλία. Έχουμε θέσει υψηλούς στόχους και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους πετύχουμε. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Να είμαστε υγιείς και να έχουμε μια καλή χρονιά» δήλωσε η Γραμματικού, που ξεκίνησε το μπάσκετ από το Παγκράτι και στη συνέχεια έπαιξε σε Αθηναϊκό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πυλαία, ΕΦΑΟΖ, Φάρο Κερατσινίου, Αετό Καλλιθέας, Ελευθερία Μοσχάτου, Φοίνικα και Πανιώνιο.