Πανιώνιος: Τέλος και επίσημα ο Σαχπατζίδης

Το τμήμα μπάσκετ του Πανιώνιο ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Σαχπατζίδη.

Πανιώνιος: Τέλος και επίσημα ο Σαχπατζίδης

Η ομάδα μπάσκετ του Πανιώνιου ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γιάννη Σαχπατζίδη από το σύλλογο.

Πανιώνιος: Προς αποχώρηση o Σαχπατζίδης

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Το τμήμα μπάσκετ Ανδρών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Σαχπατζίδη κατόπιν επιθυμίας του αθλητή ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους.

Κατόπιν συζητήσεων και της σχετικής οικονομικής διευθέτησης η διοίκηση συναίνεσε στο αίτημα του αθλητή. Τον ευχαριστούμε για τη μεγάλη του προσφορά στην ομάδα κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη διαδρομή που θα επιλέξει».

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης δήλωσε: «Αγαπητοί φίλαθλοι του Πανιωνίου!

Μετά από μια καταπληκτική αγωνιστική σεζόν, στην οποία ζήσαμε μαζί συγκλονιστικές στιγμές , προσπαθώντας από την μεριά μου να δώσω το καλύτερό μου εαυτό ώστε το τεράστιο σωματείο «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» να κάνει ένα βήμα προς το επίπεδο όπου ανήκει και δεν είναι άλλο από την Α1, βρίσκομαι στην πολύ άβολη και δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσω για την επιθυμία μου να αποχωρήσω από την προσπάθεια αυτή.

Μια επιθυμία την οποία οι διοικητικοί ηγέτες, μα πάνω από όλα καταπληκτικοί άνθρωποι , κ.κ. Μικρόπουλος και Ηλιάδης, τους οποίους ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει την τύχη να έχει στο «τιμόνι» του , σεβάστηκαν στο ακέραιο, και νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω από καρδιάς για αυτό.

Σε αυτό το σημείο οφείλω να σημειώσω ότι οι διοικούντες έκαναν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε αφενός να επιλύσουν το προσωπικό μου ζήτημα το οποίο με αναγκάζει να μετακινηθώ εκτός Αθηνών , αλλά ταυτόχρονα και να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας. Τελικά όμως η συνέχιση της συνεργασίας μας δεν κατέστη εφικτή.

Μπορεί να έμεινα στην ομάδα μόλις για μια σεζόν αλλά τα συναισθήματα ήταν τόσο έντονα, ώστε θα κρατάω μέσα στην καρδιά μου τις αναμνήσεις και τον σύλλογο αυτό για πάντα! Θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν!».