Λυκογιάννης: «Βάλαμε το κορμί μας στην φωτιά»

Ο Άρης Λυκογιάννης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο ΣΕΦ και σχολίασε την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Λυκογιάννης: «Βάλαμε το κορμί μας στην φωτιά»

Ο προπονητής του Χολαργού, Άρης Λυκογιάννης, σχολίασε τα εξής, ύστερα από την ήττα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ: «Να πω ότι είναι πολύ πιο εύκολο για εμάς να παίζουμε διαδοχικά παιχνίδια. Εμείς παίζουμε πάλι το Σάββατο και δώσαμε μετά το παιχνίδι της Πέμπτης ρεπό. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας, αλλά και την αντίδραση που δείξαμε.

Ο Ολυμπιακός έβαλε αρκετά δύσκολα σουτ και γι αυτό δημιουργήθηκε η διαφορά. Είπαμε να βάλουμε το κορμί μας και να παίξουμε πιο επιθετικά. Πήραμε εμπιστοσύνη από την άμυνα και είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά τα παιχνίδια που μετράνε για εμάς είναι άλλα.

Σαφέστατα ήταν ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι όσον αφορά τον τομέα της διαχείρισης. Για μια ομάδα που δεν έχει συνηθίσει να παίζει διαδοχικά παιχνίδια και λαμβάνοντας υπόψιν πως το επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο αυτό μας ανάγκασε να δώσουμε μια μέρα ρεπό την Παρασκευή.

Ήρθαμε εδώ με μία προπόνηση. Είχαμε καλή εικόνα ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός έβαλε μεγάλα σουτ, κάποια ξεμαρκάριστα και κάποια όχι και τόσο και το ημίχρονο έκλεισε με μια διαφορά αρκετά μεγαλύτερη από την ουσιαστική εικόνα του παιχνιδιού. Αλλάξαμε την αμυντική συμπεριφορά μας.

Βάλαμε το κορμί μας στη φωτιά, δεν χάσαμε μονομαχίες και αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει προσπάθειες με κακές συνθήκες. Ροκανίσαμε τη διαφορά και αυτό βοήθησε να κλείσει το παιχνίδι με τον τρόπο που έκλεισε. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο κόντρα στον Κολοσσό το επόμενο Σάββατο».