Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Τόμας στο λιμάνι

Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν το ισπανικό σενάριο περί πρότασης στον Ματ Τόμας. Ξεκάθαροι οι στόχοι των «ερυθυρόλευκων» στο «2». 

Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Τόμας στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά για να βρει τον βασικό του σκόρερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο ο παίκτης που θα καλύψει το κενό στη θέση «2» δεν είναι ο Ματ Τόμας.

Το βράδυ του Σαββάτου (15/7) δημοσίευμα από την Ισπανία ανέφερε πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας και φιναλίστ Ευρωλίγκας, έκαναν πρόταση στον Αμερικανό μετά την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός, παρότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εξαιρετική άποψη για εκείνον, δεν έχει λάβει καμία πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού, με τον ίδιο να συνεχίζει την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Βαλένθια.

Από εκεί και πέρα, οι στόχοι του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαροι. Ο Ουκρανός «μπομπέρ», Σβι Μίχαλιουκ, παραμένει ψηλά στη λίστα αλλά έχει θέσει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ και θα πρέπει οι Πειραιώτες να περιμένουν. Παράλληλα, «ζεστό» είναι το ενδιαφέρον για τον Κόρι Χίγκινς ενώ ελεύθερος έμεινε πρόσφατα ο Χίλιαρντ από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, παίκτης που αρέσει στον Μπαρτζώκα αλλά σίγουρα παραμένει πιο χαμηλά στο μπλοκάκι του Έλληνα τεχνικού.