Ολυμπιακός: Εξετάζεται και ο Χίγκινς

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού είναι και το όνομα του Κόρι Χίγκινς. 

Ολυμπιακός: Εξετάζεται και ο Χίγκινς

Ο Μίχαϊλιουκ είναι ο κύριος στόχος του Ολυμπιακού για το «2», αλλά εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις παικτών. Ψηλά στη λίστα λοιπόν είναι και το όνομα του Κόρι Χίγκινς, ο οποίος έχει απασχολήσει κι άλλες φορές τους Πειραιώτες.

Ο πολύπειρος Αμερικανός γκαρντ έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα, αλλά μπορεί να φύγει. Η σεζόν που πέρασε δεν ήταν και τόσο ευχάριστη για τον Χίγκινς, καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έχασε το τελικό κομμάτι της χρονιάς.

Στην κανονική περίοδο της ΕuroLeague είχε μ.ό. (σε 19:49 λεπτά) 8,7 πόντους με 46,9% στα δίποντα και 34,9% στα τρίποντα, 2,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ. Στην ACB είχε μ.ό. 9,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Στην Ευρώπη πρωτοήρθε το 2013 για λογαριασμό της ρώσικης Τριούμφ. Το 2014 πήγε στην Τουρκία (Γκαζιαντέπ) και την επόμενη τετραετία έπαιξε στην ΤΣΣΚΑ, όπου έγινε ένας από τους κορυφαίους γκαρντ της Ευρώπης.

Το 2019 πήρε μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα. Με τους Μοσχοβίτες κατέκτησε δυο φορές την EruoLeague (2016, 2019). Πριν έρθει στην Ευρώπη, αγωνίστηκε για δυο χρονιές στο ΝΒΑ, με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς.