KAE Παναθηναϊκός: «Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ»

Αντίδραση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά τη μεταγραφή Παπαγιάννη στη Φενέρμπαχτσε, με την οποία ξεκαθαρίζει πως διακόπτει κάθε συνεργασία με τον ατζέντη, Νίκο Σπανό. 

KAE Παναθηναϊκός: «Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ»

Αντίδραση στις τάξεις του Παναθηναϊκού προκάλεσε η απόφαση του Γιώργου Παπαγιάννη να αποχωρήσει από τους «πράσινους» και να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Αυτό φάνηκε άλλωστε από τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ενώ ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» ξεκαθάρισαν πως διακόπτουν κάθε σχέση με τον ατζέντη Νίκο Σπανό που αποτελεί συνδετικό κρίκο Παπαγιάννη-Ιτούδη, ενώ κάνουν λόγο για συγκοινωνούντα δοχεία.

«Ο Παναθηναϊκός δεν ειναι διατεθειμένος να συνεργαστεί ξανά με οποιονδήποτε εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό μην θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ εκπροσώπων, παικτών, ομάδων και προπονητών.

Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι σκέφτονται να φορέσουν αυτή τη φανέλα πως με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο η πόρτα θα παραμένει ερμητικά κλειστή».