Πεδουλάκης: «Το μέλλον είναι δικό μας»

O Aργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Περιστερίου επί της ΑΕΚ, τονίζοντας πως το μέλλον τους ανήκει. "Θα βοηθήσει αυτή η εμφάνιση την αυτοπεποίθηση των παιδιών", τόνισε.

Πεδουλάκης: «Το μέλλον είναι δικό μας»

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Αργύρης Πεδουλάκης σχολίασε τα εξής μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ: “Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, βγάλαμε ενέργεια, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Θα βοηθήσει αυτή η εμφάνιση την αυτοπεποίθηση των παιδιών. Έχουμε δουλειά ακόμα. Οι δύο Αμερικανοί μας και ο Αγραβάνης έχουν κάνει 5-6 προπονήσεις. Δεν μπορούν να τα καταλάβουν όλα ακόμα, είναι λογικό. Είχαν διάθεση τα παιδιά και κερδίσαμε”.

Για τις ακαδημίες της ομάδας: “Το Περιστέρι είναι η Μητρόπολη της δυτικής Αθήνας. Πρέπει να είναι ένας αθλητικός φορέας που θα βοηθήσει παιδιά και κοινωνικά και αθλητικά. Το πρόγραμμα είναι δικό μας, έχουμε στελεχώσει τις ακαδημίες με ικανούς προπονητές. Το μέλλον είναι δικό μας”.

Λίγο αργότερα ο προπονητής του Περιστερίου είπε στη συνέντευξη Τύπου: “Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με δύο όψεις στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια στα ριμπάουντ και στις μπάλες που είχαμε να διεκδικήσουμε. Είχαμε κίνητρο και βοήθησε ο κόσμος. Είχαμε επιθετική άμυνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν είχε καθαρό μυαλό στα γκαρντ και πήραμε διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έπαιξε πιο επιθετικά και προσπάθησε να μας χαλάσει το μυαλό. Δεν ανταποκρίθηκαν οι παίκτες στο κομμάτι των αλλαγών. Η νίκη αυτή θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση του κλαμπ και των παικτών της ομάδας αλλά και του κόσμου”.