Ο Παπανικολάου παραμένει εκτός και δύσκολα θα προλάβει την Χίμκι

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα την Κυριακή (7/10, 17:00) κόντρα στον Χολαργό στο ΣΕΦ. Παραμένει εκτός ο Κώστας Παπανικολάου και δύσκολα θα προλάβει το ματς με την Χίμκι. 

Ο Παπανικολάου παραμένει εκτός και δύσκολα θα προλάβει την Χίμκι

Η ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο ΣΕΦ, για την πρεμιέρα της στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας να αντιμετωπίσει (και πάλι) τον Χολαργό την Κυριακή (7/10) το απόγευμα (17:00, COSMOTE SPORT 4). Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο ίδιο γήπεδο, με τους Πειραιώτες να επικρατούν με σκορ 85-70.

Ο Κώστας Παπανικολάου για ακόμη μία μέρα δεν προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του. Δεν θα παίξει κόντρα στον Χολαργό, αλλά το ζητούμενο είναι να καταφέρει να προλάβει την πρεμιέρα των "ερυθρολεύκων" στην EuroLeague κόντρα στην Χίμκι στην Μόσχα, ένα ματς που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται εδώ και μέρες με ένα οστικό οίδημα, ακόμη δεν προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του και συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα στο ΣΕΦ. Δύσκολα πάντως θα προλάβει το ματς με την Χίμκι, καθώς είναι και ανέτοιμος, έχοντας απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού. Άλλωστε, δεν έδωσε το "παρών" τόσο από τα φιλικά στην Κρήτη, όσο και από εκείνα στο Gomelsky Cup, ενώ δεν συμμετείχε και στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Χολαργό.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι "σκασμένος" με την κατάσταση του, θέλει να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση, αλλά στον Ολυμπιακό θέλουν να τον επαναφέρουν ομαλά και δίχως ρίσκο. Τον τραυματισμό του τον υπέστη στο ματς της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Γεωργία, για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ, με τον Έλληνα φόργουορντ, μάλιστα, να σημειώνει το νικητήριο καλάθι της αναμέτρησης, το οποίο και έδωσε την πρόκριση στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.