Μίροτιτς: «Πόρτα» στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε πολύ να αποσπάσει το «ναι» του Νίκολα Μίροτιτς κάνοντας την τελική του πρόταση στον Μαυροβούνιο φόργουορντ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι «πράσινοι» ανέβηκαν στα 7,5 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια.

Μίροτιτς: «Πόρτα» στον Παναθηναϊκό

Ωστόσο Μονακό κυρίως και Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται πως προηγούνται στην κούρσα της προσπάθειας για την απόκτησή του, καθώς του έχουν καταθέσει πολύ καλύτερες οικονομικές προτάσεις.

Πάντως ο Μίροτιτς σε επικοινωνία που είχε με τους «πράσινους» έκανε σαφές πως τελικά δεν έχει στα πλάνα του το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Μάλιστα τις ημέρες αυτές είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μαυροβούνιο, περνώντας κάποιες ημέρες διακοπών και φυσικά περιμένει την έκβαση των συζητήσεων με την Μπαρτσελόνα για τη λύση του συμβολαίου του.

Στον Παναθηναϊκό πάντως όσο δεν κλείνει κάπου ο παίκτης θα παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του…

Περιμένουν Παπαγιάννη και Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ

Αποτελεί πρωτεύον ζήτημα για τον Παναθηναϊκό να κλείσει το θέμα του Γιώργου Παπαγιάννη, καθώς αφενός θα συμπληρώσει την τριάδα του στο «πέντε» με Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο, αφετέρου θα αποδεσμευτεί μία ακόμα θέση ξένου παίκτη που αναγκαστικά θα αποκτηθεί αν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να τελειώσει αυτό το ζήτημα, ενώ παράλληλα έχουν κρατήσει σε στάση αναμονής τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αφού κι αυτός μπαίνει στην ίδια κατηγορία αλληλεξάρτησης με ξένο παίκτη όπως ο Παπαγιάννης.