Διαμαντίδης: «Δεν περίμενα την απόφαση του Σλούκα»

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού» Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τις κινήσεις του Παναθηναϊκού, αλλά και για την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στους «πράσινους»

Διαμαντίδης: «Δεν περίμενα την απόφαση του Σλούκα»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στο πλαίσιο του AegeanBall Festival, μίλησε για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού αλλά και τη «βόμβα» που έριξαν οι «πράσινοι» με τον Κώστα Σλούκα.

Ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού», δίνει για ακόμη μια φορά το «παρών »στο AegeanBall Festival και μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν του λείπει του μπάσκετ: «Δεν μου λείπει το μπάσκετ, το χόρτασα, πέρασα τέλεια. Δεν έχω τα στοιχεία για να γίνω προπονητής. Ο προπονητής θέλει κι άλλα πράγματα, δεν περιορίζεται μόνο στο μπασκετικό κομμάτι».

Για τον Σπανούλη και αν περίμενε ότι θα ακολουθήσει καριέρα προπονητή: «Δεν είχα την αίσθηση ότι θα γίνει προπονητής ο Σπανούλης, δεν το περίμενα. Φάνηκε από την αρχή ότι αυτό που κάνει, θέλει να το κάνει καλά. Φάνηκε από την πρώτη χρονιά ότι είναι σε καλό δρόμο.

Μου αρέσει η θέση μου στην ΕΟΚ, έχει αρκετό ενδιαφέρον. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, το κομμάτι το αναπτυξιακό θέλει κάποια χρόνια να γίνει, μακάρι να προκύψει κάτι καλό».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού και την «βόμβα» με τον Σλούκα: «Ο Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια, είχε ομάδες, καλούς παίκτες και προπονητής και γι αυτό, και πήγε πάνω. Δεν περίμενα ο Σλούκας να πάρει μια τέτοια απόφαση, ο καθένας ξέρει για τον εαυτό του τι είναι καλύτερο.

Εύχομαι ο ανταγωνισμός να μείνει μέσα στο γήπεδο, τα υπόλοιπα είναι να τα ξεπερνάμε. Δείχνει ο Παναθηναϊκός ότι έχει κάνει καλές προσθήκες, το ευχόμαστε σαν Παναθηναϊκοί. Χαίρομαι να βλέπω την ομάδα να πρωταγωνιστεί και να είναι καλά.

Ο κόσμος την έχει συνηθίσει την ομάδα αλλιώς, ο αθλητισμός έχει τα πάνω του και τα κάτω του, εύχομαι να πάμε προς τα πάνω».