«Μάχη» Παναθηναϊκού και Μονακό για Μίροτιτς

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Νίκολα Μίροτιτς για συμβόλαιο συνεργασίας. Στη "μάχη" και η Μονακό.

«Μάχη» Παναθηναϊκού και Μονακό για Μίροτιτς

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις κινήσεις του για την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «πράσινοι» δεν μένουν μόνο στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», αλλά εντείνουν τις προσπάθειές τους και για τον Νίκολα Μίροτιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πολιτογραφημένο Ισπανό για διετές συμβόλαιο έναντι 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, η πρώτη πρόταση των «πράσινων» στον παίκτη ήταν για τριετές συμβόλαιο, που απορρίφθηκε, ωστόσο επέστρεψαν με προσφορά για διετή συνεργασία και πλέον είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Βέβαια, βασικό στην όλη υπόθεση είναι να αποδεσμευτεί ο Μίροτιτς από την Μπαρτσελόνα, κάτι που εικάζεται ότι ξεκαθαρίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στο μεταξύ, στη μάχη για την απόκτηση του παίκτη βρίσκεται η Μονακό, η οποία κάνει τη δική της προσπάθεια να τον εντάξει στο ρόστερ της.