Τζάμπολ στην Basket League

Πρεμιέρα στην Basket League, με τη δράση να αρχίζει στις 15:45, όταν διεξάγονται οι δύο εκ των τεσσάρων αγώνων του Σαββάτου (6/10).

Τζάμπολ στην Basket League

Με «αιχμή του δόρατος» την επίθεση, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Ρέθυμνο, ενώ ο Κολοσσός φιλοξενεί στη Ρόδο τον Προμηθέα Πατρών που κατετάγη στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου τη σεζόν 2017-18. Ο -πρωταθλητής Ελλάδας 2018- Παναθηναϊκός έχει εύκολη αποστολή απέναντι στον Ήφαιστο Λήμνου, σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ, στις 17:00. Υψηλό θέαμα και συγκλονιστικές «μάχες» υπόσχονται οι πρωταγωνιστές του αγώνα Περιστέρι-ΑΕΚ, στις 18:00, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου». Το Περιστέρι αναδείχθηκε πρωταθλητής Α2 με μόλις μία ήττα πέρυσι και στην επιστροφή του στα «μεγάλα σαλόνια» εμπιστεύθηκε και πάλι την τεχνική ηγεσία στον πολύπειρο Αργύρη Πεδουλάκη. Η ΑΕΚ των δύο τίτλων πέρυσι (Champions League και Κύπελλο Ελλάδας) θα μεταβεί με στόχο το «διπλό» στην οδό Τζον Κένεντι.


Τρεις ημέρες αφού έλυσαν τις... διαφορές τους στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, Ολυμπιακός και Χολαργός παίρνουν και πάλι θέση στο τζάμπολ, στο ΣΕΦ, την Κυριακή (7/10, 17:00). Ο Γιώργος Πρίντεζης με 18 πόντους έδειξε πως βρίσκεται σε... δαιμονιώδη φόρμα και, όπως έπραξε στο Κύπελλο, αναμένεται να βγει μπροστά και στην Α1, για να οδηγήσει σε νίκη ξανά τους Πειραιώτες κόντρα στους «νεοφώτιστους». Δύο νέα και πολλά υποσχόμενα παιδιά, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Μιχάλης Λούντζης, κάνουν ντεμπούτο με τη φανέλα του Λαυρίου στην Α1 κόντρα στον Άρη. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν οργανωτές τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Δημήτρη Βεργίνη εξ Ελλάδας στην προσπάθειά τους να περάσουν νικηφόρα από το Λαύριο, στις 18:00 την Κυριακή (18:00). Ίδια ημέρα και ώρα, στη Νέα Σμύρνη, ο ανέτοιμος Πανιώνιος με προπονητή τον Κρις Χουγκάζ υποδέχεται την Κύμη, την οποία καθοδηγεί τεχνικά για δεύτερη σερί σεζόν ο Γιάννης Καστρίτης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

1η Αγωνιστική (6-7/10/2018)

Σάββατο, 6 Οκτωβρίου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ
Πυλαία 15:45 ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο
Βενετόκλειο 15:45 Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πατρών
ΟΑΚΑ 17:00 Παναθηναϊκός-Ήφαιστος Λήμνου
Παπανδρέου 18:00 Περιστέρι-ΑΕΚ


Κυριακή, 7 Οκτωβρίου
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ
ΣΕΦ 17:00 Ολυμπιακός-Χολαργός
Λαυρίου 18:00 Λαύριο-Άρης
Ν. Σμύρνης 18:00 Πανιώνιος-Κύμη