Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη (vid)

Η Αρμάνι Μιλάνο θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι-γιορτή που θα διοργανώσει ο Ολυμπιακός προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη (vid)

Στις 17 Σεπτεμβρίου η οροφή του ΣΕΦ θα βαρύνει κι άλλο, καθώς θα αποσυρθεί η φανέλα του μεγάλου Βασίλη Σπανούλη. Στην τελετή αυτή, προσκλεκλημένη θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό και δύο ημέρες νωρίτερα (15/9), στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Το βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Για το ματς-γιορτή, μίλησε ο προπονητής της Αρμάνι, Ετόρε Μεσίνα: "Η Αρμάνι Μιλάνο, ως οργανισμός, είναι περήφανη και τιμάτε από το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο παιχνίδι – γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη. Υπήρξε ένας τρομερά ικανός παίκτης που επηρέασε μια γενιά αθλητών και φιλάθλων σ’ όλη την Ευρώπη με τις κρίσιμες φάσεις του, τη δημιουργικότητα και τη διαχρονικότητα του.

Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον κοουτσάρω, αλλά βίωσα τη δυσκολία να είσαι αντίπαλος προπονητής σ’ ένα τόσο μεγάλο παίκτη που ήταν «εφιάλτης» για μένα και για κάθε άλλο προπονητή. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ένας τρομερά ανταγωνιστικός και… νικητής παίκτης, αλλά και ένας άνθρωπος και αντίπαλος υψηλού επιπέδου. Για μένα προσωπικά κα για την Αρμάνι Μιλάνο, η 17η Σεπτεμβρίου θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με έναν αληθινό πρωταθλητή".