Με Καββαδά απέναντι στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (6/10, 18:00) το Περιστέρι, έχοντας στην σύνθεση της και τον Βασίλη Καββαδά, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Με Καββαδά απέναντι στο Περιστέρι

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει της αυριανής (6/10, 18:00) εκτός έδρας πρεμιέρας της στη φετινή Α1 Ανδρών, απέναντι στο Περιστέρι.

Στην τελευταία προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό στο δεξί γόνατο και τέθηκε στη διάθεση του Λούκα Μπάνκι. Εκτός, πάντως, παρέμειναν οι τραυματίες Χάουαρντ Σαντ-Ρος και Βασίλης Ξανθόπουλος.

Στο μεταξύ, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης την αυριανή πρεμιέρα της ομάδας στο πρωτάθλημα.

«Όλοι στην ομάδα είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη της νέας περιόδου Στόχος μας είναι να προσεγγίσουμε τον πρώτο αγώνα μας αποφασιστικά, καθώς το Περιστέρι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του», είπε αρχικά ο Ιταλός και συνέχισε:

«Διαθέτει καλό ρόστερ, είναι αθλητική ομάδα, με καλό προπονητή και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας έδειξε, ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τον οποιονδήποτε. Από την πλευρά μας, θα κοιτάξουμε από νωρίς να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό στον αγώνα και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παίκτη, ώστε να καλύψουμε τις απουσίες μας. Ξεκινάμε με ενθουσιασμό και ενέργεια ώστε να δώσουμε χαρά στους εκπληκτικούς οπαδούς μας».