Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Θέλεις να μείνεις; Απόδειξέ το

Κανείς δεν θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό ο Σλούκας, αλλά απ' την άλλη η στάση του έχει ...ξενερώσει τον περισσότερο κόσμο

Ολυμπιακός - Κώστας Σλούκας: Θέλεις να μείνεις; Απόδειξέ το

Τσάμπα η αναμονή όλων σήμερα, καθώς τέσσερις και βάλε ώρες δεν ήταν αρκετές για να τα βρουν Ολυμπιακός και Κώστας Σλούκας. Μόνο όσοι ήταν μέσα στα γραφεία ξέρουν τι πραγματικά ειπώθηκε μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά κακά τα ψέματα ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει …ξενερώσει με τη στάση του Σλούκα.

Τεράστια η προσφορά του στον σύλλογο, κανείς δεν αντιλέγει, αλλά εάν πράγματι αγαπάει τον Ολυμπιακό, θα έπρεπε ήδη να έχει υπογράψει. Όπως είχαν κάνει τόσοι άλλοι μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν, που το με το που έμπαιναν στα γραφεία έβγαιναν!

Θα μας πείτε εάν δεν ήθελε να μείνει, θα είχε πει το «όχι» από σήμερα. Σωστά. Κανείς δεν λέει ότι δεν θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό. Δεν το δείχνει όμως. Όταν συζητάς τόσες ώρες και δεν τα βρίσκεις, σημαίνει ότι …κλωτσάς λίγο. Είναι ο χρόνος συμμετοχής; Τα λεφτά;

Κι όχι τίποτα άλλο, με όλο αυτό πάει πίσω και ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού. Πολλά ζητήματα είναι σε συνάρτηση με την παραμονή ή όχι του Σλούκα.

ΥΓ. Σε μια ομάδα πάντα τον πρώτο λόγο έχει ο προπονητής. Απαράβατος νόμος.

ΥΓ2. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω απ’ όλα και όλους.

ΥΓ3. Τα πράγματα είναι απλά. Κώστα Σλούκα θέλεις να μείνεις; Απόδειξέ το.