Ολυμπιακός: Στα γραφεία της Arcadia ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για το ραντεβού με τον Σλούκα

Στα γραφεία της Arcadia ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για το ραντεβού με τον Κώστα Σλούκα.

Ολυμπιακός: Στα γραφεία της Arcadia ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για το ραντεβού με τον Σλούκα

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έφτασε πρώτος στα γραφεία της Arcadia για το ραντεβού με τον Κώστα Σλούκα.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ θα συναντήσει τους Προέδρους του Ολυμπιακού για να συζητηθεί το μέλλον του στους Πειραιώτες,.

Πρώτος στα γραφεία της Arcadia έφτασε ο ένας εκ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Θα ακολουθήσει φυσικά ο αδερφός του Γιώργος αλλά και ο Σλούκας με τον ατζέντη του, Παναγιώτη Καπάζογλου.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, θα έχουν συνάντηση με τον 33χρονο γκαρντ, συζητώντας το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους. Το καλοκαίρι του 2020 ο καθένας έκανε βήματα μπροστά για να γίνει πράξη η επιστροφή του παίκτη στον Πειραιά.

Οι πρόεδροι έδωσαν τα... ρέστα τους για να τον καλύψουν οικονομικά, ενώ και ο αθλητής όχι μόνο απέρριψε προτάσεις από Παναθηναϊκό και ομάδες από το εξωτερικό αλλά έδωσε και αγώνα για να πάρει την ελευθερία του από τη Φενέρμπαχτσε. Ας μην ξεχνάμε πως δεν ήταν ελεύθερος. Πίεσε καταστάσεις, με τους Τούρκους να σέβονται την επιθυμία του και να του ανοίγουν τον δρόμο για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι.

Τρία καλοκαίρια μετά, καλούνται να κάνουν το ίδιο πράγμα, ώστε αυτή η σχέση να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Οι πρόεδροι της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον αθλητή στην ομάδα τους. Τόσο επειδή τον θεωρούν δικό τους παιδί (τον απέκτησαν από τον Μαντουλίδη μόλις σε ηλικία 18 ετών), μέρος της Ιστορίας του συλλόγου, όσο και γιατί πρόκειται για έναν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στην Ευρωλίγκα.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μόλις υποδεχτούν στην αίθουσα τον παίκτη θέλουν μετά να βγουν από τα γραφεία τους και να έχουν δώσει τα χέρια. Θα αναλάβουν προσωπικά το θέμα. Άλλωστε, γνωρίζονται πολλά χρόνια με τον Κώστα Σλούκα και έχουν μία ιδιαίτερη σχέση μαζί του. Οι πρόεδροι των νταμπλούχων Ελλάδας θα επιχειρήσουν να του προσφέρουν ένα νέο τριετές συμβόλαιο με καλές απολαβές (σύμφωνα πάντα με την αξία του, αλλά και με το γεγονός πως πλέον είναι 33 ετών), αλλά ξέρουν και οι ίδιοι πως το θέμα δεν είναι τόσο οικονομικό όσο κυρίως αγωνιστικό.