Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ουίλιαμς-Γκος

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Έφτασε στην Αθήνα ο Ουίλιαμς-Γκος

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (3/7) ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο ίδιος πριν από λίγες μέρες είχε σχολιάσει την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Φυσικά και υπάρχουν πολλές ομάδες με ταλέντο, όπως είναι και η δική μας, που παίζουν σκληρά και έχουν χημεία, αλλά εγώ χαίρομαι που θα είμαι μέλος αυτού του σπουδαίου συνόλου. Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και ελπίζω με τη σκληρή δουλειά να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη του κλαμπ και να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Όσον αφορά τη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα είπε: «Είχα μιλήσει με τον κόουτς Μπαρτζώκα και πριν δύο χρόνια, λίγο πριν υπογράψω στην Ρεάλ Μαδρίτης. Το ότι ένας προπονητής του βεληνεκούς του με πήρε ξανά τηλέφωνο, σήμαινε πολλά για εμένα. Αυτός ήταν ο λόγος που είπα το ‘ναι’, χωρίς να ακούσω τίποτα άλλο. Και μόνο αυτό το γεγονός ήταν αρκετό! Στην συνομιλία μας μου εξήγησε πως η χημεία στην ομάδα είναι το νούμερο ένα συστατικό, όπως και η σκληρή δουλειά και πως θα ήθελε να γίνω μέρος αυτού. Αυτό ακριβώς έψαχνα και εγώ, οπότε τα κομμάτια ‘κούμπωσαν’».