Κατσίβελης: «Ξέρω τι σημαίνει Άρης στο μπάσκετ»

Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του στον Άρη.

Κατσίβελης: «Ξέρω τι σημαίνει Άρης στο μπάσκετ»

Δηλώσεις για τη μεταγραφή του στον Άρη έκανε ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για τον νέο σταθμό της καριέρας του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τη μεταγραφή του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Όλο αυτό το διάστημα η προσέγγιση από τον κόουτς και από όλους τους ανθρώπους του Άρη μου έδειξε ότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν. Με τιμά πολύ αυτή η εμπιστοσύνη και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε να φτιάξουμε κάτι πολύ καλό, που να αξίζει στην ομάδα και τον κόσμο του Άρη».
Για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη: «Είμαι από Θεσσαλονίκη, ξέρω τι εστί μπασκετικός Άρης και πόσο πολύ αγαπά ο κόσμος αυτήν την ομάδα. Είναι σίγουρα πολύ καλή η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια, με μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Κάτι ανάλογο θα θελήσουμε να φτιάξουμε και φέτος και σίγουρα η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και το EuroCup είναι κάτι πάρα πολύ θετικό, όχι μόνο για τον Άρη αλλά και το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Θέλουμε να κάνουμε μία αξιόλογη πορεία, να κρατήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να του δώσουμε χαρές».
Για τον Γιάννη Καστρίτη: «Η δουλειά που έχει κάνει ο κόουτς Καστρίτης στον Άρη φαίνεται από την πορεία της ομάδας. Ο Άρης δεν είναι μία εύκολη ομάδα και βλέπουμε ότι πλέον έχει σταθερό προπονητή για αρκετά χρόνια. Αυτό το πιστώνεται ο κόουτς με τη δουλειά που έχει βγάλει στο γήπεδο. Η προσέγγισή του σε μένα προσωπικά ήταν πάρα πολύ θετική από την πρώτη στιγμή και έδειξε πόσο πολύ ήθελε να είμαι φέτος εδώ. Σίγουρα έπαιξε κι αυτό τον ρόλο του».
Για τον κόσμο του Άρη: «Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο και μια ομάδα που θα παλεύει όλα τα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό θέλουν να δουν οι φίλαθλοι του Άρη και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους ικανοποιήσουμε».