Ολυμπιακός: Σχεδιάζουν την «επόμενη ημέρα»

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας συναντήθηκαν σήμερα (19/6) και μίλησαν για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας, όπως και για τα ανοιχτά μέτωπα που έχουν οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός: Σχεδιάζουν την «επόμενη ημέρα»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το νταμπλ και στρέφει το βλέμμα του στην κατάρτιση του ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Βέβαια, οι Πειραιώτες έχουν ακόμα «ανοιχτά ζητήματα», σε ό,τι αφορά την παραμονή των Σάσα Βεζένκοφ, Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου στο ΣΕΦ, όμως θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε πιθανό σενάριο.

Έτσι, τη Δευτέρα (19/6), δηλαδή δυο μέρες μετά τη φιέστα για την κατάκτηση της Basket League, οι ιδιοκτήτες και πρόεδροι της ΚΑΕ συναντήθηκαν με τον προπονητή της ομάδας, για να βάλουν στο... τραπέζι όλα τα δεδομένα που υπάρχουν και να αναλύσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Δηλαδή αποφασίστηκε να διευθετηθούν τα ζητήματα των συμβολαίων του Κώστα Σλούκα και του Κώστα Παπανικολάου. Αμφότεροι ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό και μένει να δούμε αν θα ανανεώσουν ή όχι.

Σε αντίθεση με τον «Σλούκι Λουκ» φαίνεται να είναι πιο... εύκολη η περίπτωση του αρχηγού του Ολυμπιακού. Άλλωστε ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να γνωρίζει αν μπορεί να τους υπολογίζει ή θα πρέπει να τους αντικαταστήσει.

Φυσικά τα πάντα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της υπόθεσης του Σάσα Βεζένκοφ. Ο Ολυμπιακός θα μάθει από τους Κινγκς τις προθέσεις τους σχετικά με τον MVP της EuroLeague στα μέσα Ιουλίου.

Άλλωστε είναι κάτι που επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό τον σχεδιασμό της ομάδας. Γι' αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε όσα θέματα αφορούν ενίσχυση θέσεων που δεν επηρεάζει η παραμονή ή όχι του Βεζένκοφ.