Μπαρτζώκας: «Ακόμα καλύτεροι του χρόνου» - Η καρδούλα προς τους φίλους του Ολυμπιακού! (vids)

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα μετά την απονομή του πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό και η... καρδούλα προς τους φίλους της ομάδας!

Μπαρτζώκας: «Ακόμα καλύτεροι του χρόνου» - Η καρδούλα προς τους φίλους του Ολυμπιακού! (vids)

Μετά την απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στον Ολυμπιακό, ο πρωτομάστορας της επιτυχίας Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη σεζόν που πέρασε και για αυτή που ακολουθεί, τονιζοντας:

Για τη φιέστα: «Είναι ένα μοναδικό πάρτι όπως ξέρουν οι φίλοι του Ολυμπιακού να το οργανώνουν».

Για το αν είναι επιτυχημένη η χρονιά: «Δεν χωράει αμφισβήτηση. Αφήνει και μια γλυκόπικρη γεύση γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε έναν ακόμα τίτλο. Όμως βλέπω χαρούμενα πρόσωπα οπότε κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε».

Για το back to back νταμπλ: «Δεν είναι ιστορικό γεγονός. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μεγάλος αντίπαλος. Τίποτα δεν είναι εύκολο και είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε».

Για την επόμενη ημέρα: «Έχετε μια εμμονή εσείς οι δημοσιογράφοι και δεν μπορούμε να αφιερώσουμε μια-δυο μέρες για τη νίκη μας και πρέπει να πάμε στην επόμενη ημέρα. Δεν είμαι καλλιτέχνης. Προπονητής είμαι. Θα τα βάλουμε κάτω για να δούμε πώς θα γίνει η ομάδα πιο ισχυρή».

Μετά τις δηλώσεις του ο Μπαρτζώκας συνέχισε να χαιρετά τον κόσμο του Ολυμπιακού, κάνοντας με τα χέρια του και την χαρακτηριστική καρδούλα!